Birinci Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Uyum Eğitimi Etkinliği Gerçekleştirildi (2022-2023)

27 Eylül 2022 Salı günü ED-K1-2 nolu derslikte bu yıl bölümümüzde eğitim almaya başlayan birinci sınıf öğrencilerimiz için uyum eğitimi etkinliği gerçekleştirdik. Arş. Gör. Dursun ÜNÜVAR'ın sunumuyla gerçekleştirilen etkinlikte UBYS (Öğrenci Bilgi Sistemi), RİMER (Rektörlük İletişim Merkezi), sıfır atık projesi, E-Kampüs uygulaması v.b. hususlarda detaylı bilgiler verildi. Öğrencilerimize bölümlerine hoş geldiniz diyor; eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.
  • "Nevruz Bayramı" coşkuyla kutlandı.

• BARÜ'de tüm renkleriyle "Nevruz Bayramı" kutlandı.