Birinci Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Uyum Eğitimi Etkinliği Gerçekleştirildi.

Bölümümüz uyum eğitimi, 02.10.2023 tarihinde saat 11.30’ta Mehmet Akif Ersoy Derslik Binası EDK-K1-2 dersliğinde gerçekleştirilmiş olup etkinliğine bölüm öğretim üyeleri ve elemanları ile birinci sınıf öğrencilerimiz katılmıştır. Etkinlikte, Bartın ili, Bartın Üniversitesi, yerleşkeler, enstitüler, fakülteler, daire başkanlıkları, kütüphaneler, sağlık hizmetleri, yemekhaneler, ÜBYS, değişim programları, e-ders sistemi, BUZEM, EDUORAM, RİMER, internet sayfaları, eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği, öğrenci kulüpleri ve bölüm öğretim elemanları tanıtılarak kısmî zamanlı öğrenci başvuruları, fakülte bursları, yemek bursu vd. hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.  Ayrıca Bağımlılıkla Mücadele kapsamında sunumlar gerçekleştirilmiş ve BARÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtım videosu izletilmiştir.

• "Nevruz Bayramı" coşkuyla kutlandı.

• BARÜ'de tüm renkleriyle "Nevruz Bayramı" kutlandı.