[TÜBİTAK] Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Duyuru ve Yönergesi

[TÜBİTAK] Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla TÜBİTAK bünyesinde "Araştırma Projesi Destek Programı" yürütülmektedir.
Proje desteği, Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencisi/öğrencileri hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı vb. giderler için hibe desteği sağlanması esaslarını kapsamaktadır.
Başvuru tarihleri 2 Aralık 2020 - 30 Aralık 2020 (Saat 17:30) tarihleri arasında olup, sonuçların açıklanma tarihi 2021 Nisan ayı olarak belirlenmiştir.
Lisans öğrencilerinin araştırma projeleri için yayınlanan çağrı duyurusuna ilişkin yönerge, ekteki pdf içerisinde yer almaktadır. Yönerge içerisinde desteğin kapsamı, destek için kaynak miktarı, gerekli başvuru belgeleri ve programa ilişkin detaylı bilgi yer almaktadır.
Öğrencilerimize duyurulur.