Ortak Zorunlu Dersler (Yabancı Dil II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II) Bütünleme Sınav Programı -"GÜNCEL"-

Ortak Zorunlu Derslerden (Yabancı Dil II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II) Bütünleme Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!..

Bütünleme sınav takviminizde yalnızca ortak zorunlu derslerin gün ve saatlerinde değişiklik olmuştur. Ekteki gün ve saatte sınavlar için hazır olmanız gerekmektedir. İyi günler.

Not: Ortak zorunlu dersleri yükseltmeye almak isteyen öğrencilerin en geç 16 Haziran 2020 Salı günü mesai bitimine kadar yükseltme dilekçesiyle ademirkaya@bartin.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra gönderilen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Whatssapp gruplarınızdan eki ve bu bilgiyi paylaşmanız iyi olacaktır. Teşekkürler.