Ortak Zorunlu Derslerin Bütünleme Sınavlarıyla İlgili Önemli Duyuru

Merhaba arkadaşlar!

"Ortak Zorunlu Dersler"in bütünleme sınavlarıyla ilgili olarak afişte yer alan bilgilendirmeyi lütfen dikkatlice okuyunuz!

Not: Türk Dili II dersi bölümümüzde verilmediği ve sizler de bu dersi almadığınız için yalnızca Yabancı Dil II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II dersinin sınavlarını dikkate alınız. Sınav saatleri için görseldeki tabloda yer alan UZEM saatleri geçerli olacaktır.

Not 2: Ortak zorunlu derslerden (ortak zorunlu dersler dışında yükseltmeye girecek olan öğrencilerimiz için dilekçelerini gönderecekleri tarih olan 9 Temmuz 2021 Cuma günü tarihi aynen geçerlidir.) bütünleme sınavlarına girecek olan öğrencilerimiz not yükseltme dilekçelerini en geç 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 12.00'ye kadar ademirkaya@bartin.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Bilgilerinize...