Bütünleme Sınavlarına Not Yükseltme Gerekçesiyle Girmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine!..

Merhaba Arkadaşlar,

Not yükseltme dilekçelerinizi bölüm sekreterliğine teslim ettiğiniz an bütünlemeye girmiş kabul edilirsiniz. Sistem üzerinden bütünleme not giriş ekranınız dersi aldığınız hocanıza açılır. Bu sebeple sizler sınava girmeseniz veya girmek istemediğinizi önceden dile getirseniz dahi not giriş ekranı otomatik olarak açık kalacağından “sınava girmedi” şeklinde karşınıza bir ibare gelir. Bu da dersten kaldığınızı ibraz eden FF harf notuyla karşılık bulur. Not yükseltme dilekçesi vermeden önce lütfen bu uyarıyı dikkate alın!..

***
Not Yükseltme Dilekçesi verecek olan öğrencilerimizin dilekçelerini Edebiyat Fakültesi İdari Binası 2. Kat 229 Nolu odada bulunan bölüm sekreterimiz Gülnur KARADUMAN’a 18.01.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.