Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrenciler İçin Duyuru

Bir yıl süreli yabancı dil hazırlık sınıfı hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın Önlisans öğrencilerinden 4 yılını / 8 dönemini; Lisans öğrencilerinden 7 Yılını / 14 dönemini tamamlayanların başarısız oldukları ve devamsız olarak kaldıkları bütün dersler için (uygulamalı dersler dahil) 2 ek sınav hakkı verilir. Stajı olanların da stajı bir ders olarak sayılıp, staja katılması sağlanır. Bu öğrenciler hiç almadıkları dersin ek sınavlarına giremeyecektir.

*Ek sınavlara girmek istemeyen öğrencilerden beş derse kadar başarısız olan öğrencilere dört yarıyıl süre verilir.

Ek sınavlara girmek isteyen öğrenciler için;
Ek Sınav Başvuruları: "02-06 Ağustos 2021"

*Öğrencilerimiz dilekçelerini edebiyat@bartin.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçe için TIKLAYINIZ

16 Birinci Ek Sınavlar: 09-13 Ağustos 2021