AREL Üniversitesi Uluslararası Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Staj Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz
AREL Üniversitesi Uluslararası Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (Arel USAM) tarafından 01-26 Şubat 2021 tarihleri arasında dört hafta süreli E-Staj planlanmıştır.
E-Staj "Uluslararası Politik, Ekonomik, Çevresel ve Güvenlik Üzerine Güncel Gelişmeler" temasıyla, uzaktan eğitim araçları ve online dosya paylaşım uygulamaları ile yürütülecek ve staja 50 öğrenci kabul edilecektir.
  • Staj başvuruları 18 Aralık 2020-15 Ocak 2021 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. E-Staj için Üniversitelerin Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Lojistik, Gazetecilik, Sosyoloji, Güvenlik ve Savunma Bilimleri Bölümlerinin 3 veya 4. Sınıf öğrencilerinden not ortalaması 2.5 ve üzerinde olanlar başvurabilecektir.

• İngilizce dilinde hazırlığı tamamlamış veya 70 üzeri dil notuna (YDS, YÖKDİL, TOEFL, IELTS ve eşdeğerler) sahip olma tercih nedenidir.
Başvurular 18 Aralık 2020-15 Ocak 2021 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.
Adayların, özgeçmişlerini, transkriptlerini ve varsa İngilizce dil sınav sonuç belgelerini oktaybingol@arel.edu.tr alibilginvarlik@arel.edu.tr adreslerine dijital olarak göndermeleri gerekmektedir.