"KAZAN TÜRKOLOJİ OKULU" Başlıklı Bir Konferans Gerçekleştirildi.

Kazan Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elmira HABİBULLİNA'nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta Kazan Devlet Üniversitesi'nde Doğu Dilleri Bölümü ile Türkoloji Bölümü'nün kuruluş süreçleri ve temsilcileri hakkında bilgiler verildi. Konferans soru-cevap etkinliği eşliğinde tamamlandı. Hocamıza katkılarından ötürü teşekkür ediyor; çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

Konferansın tamamına linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

• "Nevruz Bayramı" coşkuyla kutlandı.

• BARÜ'de tüm renkleriyle "Nevruz Bayramı" kutlandı.