"Balkanlarda Türk Kültürü ve Edebiyatı" Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrtim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ tarafından "Balkanlarda Türk Kültürü ve Edebiyatı" başlıklı bir konferans verildi. Balkan adının etimolojisinden başlayarak Balkan tarihi, kültürü ve edebiyatı hakkında geniş malumatların paylaşıldığı konferans sonunda bölümümüz ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim elemanları tarafından Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ'a kitap çalışmaları hediye edildi.
  • "Nevruz Bayramı" coşkuyla kutlandı.

• BARÜ'de tüm renkleriyle "Nevruz Bayramı" kutlandı.